2017 - Bezoek toneelgroep optreden van ZID Theater op 20 april in Stadsschouwberg bij Leidseplein Amsterdam - Nehob.nl

Ga naar de inhoud
Over Nehob > Archief
Datum: 20-4-2017
Bezoek toneelgroep optreden van ZID Theater op 20 april in  Stadsschouwberg bij Leidseplein Amsterdam
Van Ontmoet en Doegroep Amsterdam

De Ontmoet en Doegroep hebben op uitnodiging van Mevr. Nanda Jagdew die medespeler is van toneel, zang en dans in opvoering “ Here we are LIEFDE”
Een ander half uur durende voorstelling waarin interviews zijn afgestaan door prominente personen in de toneelwereld, zang, rap, en dans uitingen van samen met elkaar de verbinding te maken en een liefdevolle samenleving te creëren voor ons en de nalatenschap. Het was een zeer inspireerden leuke voorstelling waarin we van 13.00 tot 14.30 hebben genoten van alles dat zich heeft afgespeeld op het podium.

Mee waren gegaan: Inge, Evert, Sonja, Leo, Anita, Sylvie, met 2 vrienden, Friede, Mila, Kalli, Lina, Geraard, Jacintha, Coby, Asha, Hasiena met 4 personen, Ani, Lemlem, Bea D., Nelly Bir., Lize, Mila, Siewdat, Meriam met man en Nyamad in totaal 30 personen.

Na afloop is in de foyer, door Hasiena meegebrachte bloemen en kanootje, namens de groep aan Nanda Jagdew overhandigt als blijk van waardering voor haar en inzet van de crew. De uitreiking is door Inge het vereeuwigd met haar mobiel.
Al met al was het een geslaagde middag waar iedereen in de zaal van 300 personen heeft genoten van de voorstelling.
Bijzonder dank aan ZID theater en Nanda  voor de kaarten..

Verslag Nyamad Moenna
Coördinator


Terug naar de inhoud